Vodič po nakupu med epidemijo

Četrtek, 15. 4. 2021

ODDAJA NAROČILA: po spletnem obrazcu, po e-pošti na narocila@zalozba-sophia.si, po tel. 01 434 49 35 ali po pošti na naš naslov.
PLAČILO IN DOSTAVA:
• PO PREDRAČUNU: podatke za plačilo pošljemo na vaš e-naslov v roku 24 ur, kn jige pošljemo v treh dneh od prejema plačila. V času epidemije velja brezplačna poštnina za vsa naročila plačana po predračunu;
• PO POVZETJU: knjige pošljemo v treh dneh od prejema naročila. V času epidemije velja brezplačna poštnina za vsa naročila 'po povzetju' v vrednosti vsaj 15 €, sicer je strošek dostave 2 € .
Brezstični osebni prevzem je možen po predhodnem dogovoru in plačilu.
V primeru težav pri naročanju: če se na vaše naročilo ne odzovemo, vam svetujemo, da preverite nezaželjeno pošto. Obvestilo o napaki pri oddaji spletnega naročila ne vpliva na uspešno oddajo naročila. Povezava na SPP.

Sejem s kavča, 22. - 25. 4

Sreda, 14. 4. 2021

PRIPOROČAMO John P. Enyeart, Smrt fašizmu: boj Louisa Adamiča za demokracijo

Četrtek, 8. 4. 2021

Zgodovinska, arhivsko-dokumentarna in biografska študija ameriškega zgodovinarja in raziskovalca delavskih gibanj je prva celovitejša biografija Louisa Adamiča, na katero smo dolgo čakali.
Več o knjigi in naročilo

Priporočamo tudi
Louis Adamič: Iz mnogih dežel (Sophia, 2018)

PRIPOROČAMO Bernard H. Suits, Muren: igre, življenje in utopija

Sreda, 7. 4. 2021

»Filozofski roman, napisan v dialogu, ki nas z razpravo o definiciji igre in utopije, s spreobrnitvijo tisočletne Ezopove basni o Murnu in Mravlji in spreobrnitvijo njenega zmotnega sporočila in zato z zavrnitvijo protestantske in kapitalistične etike, ki jo predstavljajo mravlje, poziva k dobremu življenju in filozofu Skeptiku, k uporu zoper poenostavljanje.« (iz spremne besede dr. Leva Krefta)
Več o knjigi in naročilo
Priporočamo tudi knjigo Levi horog: filozofija športa v osmih esejih (Lev Kreft, Sophia, 2011). Knjigi lahko naročite tudi v kompletu.

Revija BOREC

Petek, 13. 11. 2020